Дигитален маркетинг - изработка и поддръжка

дигитален-маркетинг-за-старт-на-всеки-бизнес

Дигитален маркетинг за успешен старт

Дигиталната реклама е бърз начин за достигане на нови клиенти, които е твърде вероятно да изразят интерес към конкретен продукт или услуга. В началото, когато стартираме бизнеса си е нормално никой да не знае за него. Дори и в процеса на направата на сайт - да са изпълнени всички критерии за добра SEO оптимизация, то ще трябва да мине известно време, докато google и другите търсещи машини започнат да класират сайта Ви на водещи позиции. Именно в този начален период от съществуването на Вашия сайт е много удачно да се приложи дигитална реклама.

Дигитален маркетинг и старите клиенти

Дигиталната реклама е подходящ и като инструмент за достигане на стари клиенти, които вече са пазарували от Вас, но по някаква причина от известно време са преустановили това. Като цяло рекламните кампании са подходящи за всеки един бизнес и етап от неговото развитие, но е важно те да са направени от добри специалисти, за да могат да са максимално ефективни. Ние от Web-Studio.BG имаме дългогодишен опит в online рекламната дейност и можем да гарантираме възможно най-добрата ефективност на всяка една реклама, която изготвяме за нашите клиенти.

дигитален-маркетинг-като-ремаркетинг

Дигитален маркетинг в Google Ads

Дигиталната реклама в Google Ads е един от най-добрите инструменти за популяризиране на Вашия бизнес. Всеизвестен факт е, че по-голяма част от бъдещите клиенти най-напред търсят информация за даден продукт именно в google. Възможностите за дигитална реклама в Google Ads са големи и ако не сте запознати детайлно с тях е твърде вероятно кампанията да се окаже провал. Това води до ниска ефективност и загуба на средства. Точно поради тази причина ние отделяме голямо внимание към подбора на правилните кампании. Те могат да бъдет:

дигитална-реклама-в-google-search

Google Search

Рекламите се насочват в търсещата част на google по различни критерии, като ключови думи, тоест, когато някой започне да търси нещо в търсачката на google, Вашите реклами ще се визуализират в резултатите.

дигитална-реклама-в-google-display-network

Display Network

Вашите реклами са графични изображения (банери), които се визуализират в дисплейните партньори на google, тоест - Вашата реклама се показва в различни сайтове, съобразно Вашите критерии, които сте задали.

дигитална-реклама-в-youtube

YouTube

Това е тип на рекламна кампания от google ads, с която може да промотирате Вашите рекламни видеоклипове. С други думи, с тази кампания може да рекламирате видеа спрямо различни критерии в Youtube.

дигитална-реклама-в-google-за-приложения

Api ads

Ако разполагате с Ваше собствено приложение, не е проблем да го рекламирате чрез google ads. В различните типове на рекламни кампании в процеса на тяхното създаване, може да се избере и тази опция.

Дигитална реклама във Facebook

Дигитална реклама в други платформи

Освен Google Ads и Facebook, съществуват още възможности и платформи, чрез които може да се осъществява дигитална реклама - например: Linkedin, Twitter и др.

Нашите специалисти могат да изградят успешни рекламни кампании във всяка една платформа, без значение коя е тя. Преди началото на всеки проект свързан с дигитален маркетинг, ние правим цялостен анализ и оценка на всички важни елементи и предлагаме най-доброто решение на нашите клиенти.

дигитална-реклама-в-други-платформи

Доверете ни се, ние знаем как

Отново ще подчертаем, че за висока ефективност е важно дигиталната реклама да бъде създадена и следена от специалисти в тази област. Изготвените рекламни кампании от нас са високо ефективни именно поради факта, че ние отдаваме огромно значение на това да постигаме максимални резултати с минимални средства. Това е и причината да правим задълбочен анализ на всяка цел и в зависимост от нея да предлагаме най-доброто решение, за да не се стига до излишно загубени финансови средства.

Свържете се с нас

Искате изработка на ултра модерен сайт, работещ дигитален маркетинг или друга услуга с безкомпромисно качество от нашите специалисти?